الحب كله


انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

الحب كله
الحب كله
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» http://www.m-arab.com/vb/showthread.php?t=49868
ريش بتلو بالخضروات.. Emptyالخميس فبراير 04, 2010 7:07 pm من طرف admin

» دبابيس.. للفات حجاب مميزة
ريش بتلو بالخضروات.. Emptyالسبت يناير 02, 2010 5:46 pm من طرف مازن

» ترحيب بامير الجنوب امير بكلمتى
ريش بتلو بالخضروات.. Emptyالجمعة يناير 01, 2010 8:33 am من طرف admin

» قصيدة طالب مقهور من مادة الرياضيات
ريش بتلو بالخضروات.. Emptyالخميس ديسمبر 31, 2009 6:28 pm من طرف admin

» تدرون وش سوا زوجها فيها بعد النفاس؟؟
ريش بتلو بالخضروات.. Emptyالخميس ديسمبر 31, 2009 6:22 pm من طرف admin

» تخطيط واحد على وشك الزواااج‎
ريش بتلو بالخضروات.. Emptyالخميس ديسمبر 31, 2009 6:09 pm من طرف إْمير بكلمتى

» الفرق بين الحبيب والخاطب والمتزوج
ريش بتلو بالخضروات.. Emptyالخميس ديسمبر 31, 2009 12:11 pm من طرف admin

» نكتـــــــــــــــــــــــــة المـو ســــــــــــم00
ريش بتلو بالخضروات.. Emptyالخميس ديسمبر 31, 2009 12:09 pm من طرف admin

» قووووووووووووويه
ريش بتلو بالخضروات.. Emptyالخميس ديسمبر 31, 2009 12:08 pm من طرف admin

التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني

ريش بتلو بالخضروات..

اذهب الى الأسفل

ريش بتلو بالخضروات.. Empty ريش بتلو بالخضروات..

مُساهمة من طرف سمر الأحد ديسمبر 27, 2009 6:02 pm

ريش بتلو بالخضروات..



[center]ريش بتلو بالخضروات.. Kamar039

المقادير:-

• كيلو ريش بتلو، أو ريش ضأن
• بصلة كبيرة مقطعة شرائح
• 1
ثمرة فلفل أخضر صغيرة مقطعة قطع صغيرة
• 2 معلقة كبيرة عصير ليمون
• 1/2 كوب
بسلة
• 3 ثمرات جزر
• 3 ثمرات بطاطس
• حزمة روزماري
• 1 معلقة كبيرة
بهارات
• 1/2 كوب مية مغلية

الطريقة:-

1. قطعي أوراق
الروزماري، واخليطها بالفلفل الأخضر وعصير الليمون والملح والفلفل وقلبيهم مع بعض
كويس وضيفي إليهم الريش وقلبيهم كلهم مع بعض وسيبيهم لمدة 3 ساعات علشان اللحمة
تتبل كويس.

2. بعد مرور الـ 3 ساعات هاتي صينية الفرن وحطي فيها شرائح البصل
ورصي من فوقها الريش، وضيفي ليهم باقي الخليط السابق اللي إنت عملتيه.

3.
شغلي البوتجاز على نار متوسطة، وحطي الصينية على النار، وسيبيها لمدة 1/ 2 ساعة أو
لغاية ما اللحمة تخرّج المية الموجودة فيها وتشربها تاني مع التقليب من وقت
للتاني.

4. لما تلاقي اللحمة شربت المية بتاعتها ضيفي ليها 1/2 كوب مية
مغلية وغطي الصينية وسيبيها على النار لمدة ساعة ونص كمان أو لغاية ما تلاقي إن
اللحمة استوت.

5. بعد مرور ساعة من وجود اللحمة على النار اسلقي البسلة
وقطعي الجزر والبطاطس قطع كبيرة، وضيفيهم إلى اللحمة بعد ساعة من مدة طهي اللحمة
سيبيهم على النار لغاية ما الاتنين يستووا.

6. بعد ما اللحمة والخضار يستووا
اغرفيهم في أطباق التقديم، ممكن مع الطبق ده إنك تعملي طبق رز أبيض أو طبق
مكرونة.

[/center]

سمر
عضو مميز
عضو مميز

عدد المساهمات : 253
تاريخ التسجيل : 26/12/2009

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى