بحـث
المواضيع الأخيرة
طريقة اكيده للشيش طاووق ومش هتندموا..
الحب كله :: اقسام المطبخ والديكور والاثاث والمهارات اليدويه :: @@@@@@ منتدى المطبــــــــــــــــــــــــــــــــــــخ
صفحة 1 من اصل 1
طريقة اكيده للشيش طاووق ومش هتندموا..
طريقة اكيده للشيش طاووق ومش هتندموا..
__________________
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته..
ده اول موضوع اكتبه
فى الاستراحه واتمنى يكون على قدر اعجاب الجميع..
انا عندى طريقه هايله جدا لعمل
الشيش طاووق فى البيت..وصدقونى زى بره بالظبط مافى اختلاف..
الاختلافى
الوحيد..انك بتاكل حاجه مضمونه مش خايف منها..فى وسط زحمة انفلونزا الطيور
والخنازير والحاجات دى اللهم اعفينا..
نبدأ فى الشغل بقى..
اكتبوا معايا المقادير
دى..
1كيلو صدور فراخ مربعات
2 طماطم كبيره مربعات
ا بصله
كبيره مربعات
2 فلفل رومى مربعات
التتبيله
علبة لبن رايب
1/4 كوب زيت
1 م ك
صويا صوص
2م ص صلصه
ليمونه
ملح ليمون
م بابريكا
م زعتر
4/1 م
بودرة ثوم
2/1 م فلفل
أسياخ خشب
الطريقه..
كل مقادير التتبيله دى هنخلطها مع
بعضها كويس جدا..فى وعاء ونحط فيها الدجاج المكعبات..ونراعى انه من الافضل ان
الدجاج يفضل منقوع فى التتبيله دى لمدة 24 ساعه..علشان تكون متبله كويس وتعطى طعم
مضبوط..
بعد اليوم..
هنحضر الاسياخ..ونضع الدجاج المكعبات مع
البصل المكعبات مع الطماطم المكعبات مع الفلفل المكعبات..
وعلى الشوايه
علطووووووووووول..ونقلبها من آن لآخر علشان متتحرقش..
او ممكن تحطوها فى شواية
الفرن وهى تلف براحتها مش فارقه يعنى..بس اهم شئ المباشره علشان مافى شئ
يتحرق..
وحد يجربها ويقوللى عمل ايه..واى استفسار انا تحت
امركم..
ده اول موضوع اكتبه
فى الاستراحه واتمنى يكون على قدر اعجاب الجميع..
انا عندى طريقه هايله جدا لعمل
الشيش طاووق فى البيت..وصدقونى زى بره بالظبط مافى اختلاف..
الاختلافى
الوحيد..انك بتاكل حاجه مضمونه مش خايف منها..فى وسط زحمة انفلونزا الطيور
والخنازير والحاجات دى اللهم اعفينا..
نبدأ فى الشغل بقى..
اكتبوا معايا المقادير
دى..
1كيلو صدور فراخ مربعات
2 طماطم كبيره مربعات
ا بصله
كبيره مربعات
2 فلفل رومى مربعات
التتبيله
علبة لبن رايب
1/4 كوب زيت
1 م ك
صويا صوص
2م ص صلصه
ليمونه
ملح ليمون
م بابريكا
م زعتر
4/1 م
بودرة ثوم
2/1 م فلفل
أسياخ خشب
الطريقه..
كل مقادير التتبيله دى هنخلطها مع
بعضها كويس جدا..فى وعاء ونحط فيها الدجاج المكعبات..ونراعى انه من الافضل ان
الدجاج يفضل منقوع فى التتبيله دى لمدة 24 ساعه..علشان تكون متبله كويس وتعطى طعم
مضبوط..
بعد اليوم..
هنحضر الاسياخ..ونضع الدجاج المكعبات مع
البصل المكعبات مع الطماطم المكعبات مع الفلفل المكعبات..
وعلى الشوايه
علطووووووووووول..ونقلبها من آن لآخر علشان متتحرقش..
او ممكن تحطوها فى شواية
الفرن وهى تلف براحتها مش فارقه يعنى..بس اهم شئ المباشره علشان مافى شئ
يتحرق..
وحد يجربها ويقوللى عمل ايه..واى استفسار انا تحت
امركم..
__________________
سمر- عضو مميز
- عدد المساهمات : 253
تاريخ التسجيل : 26/12/2009
مواضيع مماثلة
» شيش طاووق مع طبق الأرز الأبيض
» طريقة عمل جميع انواع الصلصات
» طريقة عجينه بيتزا هت.. الطريقة الاولى
» طريقة عجينه بيتزا هت.. الطريقة الثالثة
» طريقة عجينة بيتزا هت ....... الطريقة الرابعة
» طريقة عمل جميع انواع الصلصات
» طريقة عجينه بيتزا هت.. الطريقة الاولى
» طريقة عجينه بيتزا هت.. الطريقة الثالثة
» طريقة عجينة بيتزا هت ....... الطريقة الرابعة
الحب كله :: اقسام المطبخ والديكور والاثاث والمهارات اليدويه :: @@@@@@ منتدى المطبــــــــــــــــــــــــــــــــــــخ
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الخميس فبراير 04, 2010 7:07 pm من طرف admin
» دبابيس.. للفات حجاب مميزة
السبت يناير 02, 2010 5:46 pm من طرف مازن
» ترحيب بامير الجنوب امير بكلمتى
الجمعة يناير 01, 2010 8:33 am من طرف admin
» قصيدة طالب مقهور من مادة الرياضيات
الخميس ديسمبر 31, 2009 6:28 pm من طرف admin
» تدرون وش سوا زوجها فيها بعد النفاس؟؟
الخميس ديسمبر 31, 2009 6:22 pm من طرف admin
» تخطيط واحد على وشك الزواااج
الخميس ديسمبر 31, 2009 6:09 pm من طرف إْمير بكلمتى
» الفرق بين الحبيب والخاطب والمتزوج
الخميس ديسمبر 31, 2009 12:11 pm من طرف admin
» نكتـــــــــــــــــــــــــة المـو ســــــــــــم00
الخميس ديسمبر 31, 2009 12:09 pm من طرف admin
» قووووووووووووويه
الخميس ديسمبر 31, 2009 12:08 pm من طرف admin