الحب كله


انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

الحب كله
الحب كله
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» http://www.m-arab.com/vb/showthread.php?t=49868
بيتزا Emptyالخميس فبراير 04, 2010 7:07 pm من طرف admin

» دبابيس.. للفات حجاب مميزة
بيتزا Emptyالسبت يناير 02, 2010 5:46 pm من طرف مازن

» ترحيب بامير الجنوب امير بكلمتى
بيتزا Emptyالجمعة يناير 01, 2010 8:33 am من طرف admin

» قصيدة طالب مقهور من مادة الرياضيات
بيتزا Emptyالخميس ديسمبر 31, 2009 6:28 pm من طرف admin

» تدرون وش سوا زوجها فيها بعد النفاس؟؟
بيتزا Emptyالخميس ديسمبر 31, 2009 6:22 pm من طرف admin

» تخطيط واحد على وشك الزواااج‎
بيتزا Emptyالخميس ديسمبر 31, 2009 6:09 pm من طرف إْمير بكلمتى

» الفرق بين الحبيب والخاطب والمتزوج
بيتزا Emptyالخميس ديسمبر 31, 2009 12:11 pm من طرف admin

» نكتـــــــــــــــــــــــــة المـو ســــــــــــم00
بيتزا Emptyالخميس ديسمبر 31, 2009 12:09 pm من طرف admin

» قووووووووووووويه
بيتزا Emptyالخميس ديسمبر 31, 2009 12:08 pm من طرف admin

التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني

بيتزا

اذهب الى الأسفل

بيتزا Empty بيتزا

مُساهمة من طرف سمر الأحد ديسمبر 27, 2009 6:06 pm



اولا هبدا
بالمقادير:


1-4 كوب دقيق

2-3 ملاعق
زيت


3-3 ملاعق سمن

4-ملعقة كبيرة خميرة بيرة (
خميرة طازجة من بتاعة العيش ( الخبز ) )


5-ملح و فلفل
اسمر


6-بيضة

7-كوب لبن

8-معلقة سمن لدهان
الصواني


الطريقة :

خليكوا معايا لو مافيش عجان ممكن بايدينا بس تكون
نضيفة


اولا : هتجيب معلقة الخميرة وهندوبها في ربع كوب ماء ومعلقة
سكر


ثانيا : بعد ما ننخل الدقيق في طبق عميق نضع عليه الخميرة طبعا هتبقى
سايله ونبتدي في العجن


( هنلاقيها بقت مفتفتة
)


ثالثا : نحط السمن ونعجن وبعد كده اللبن والبيض و الملح والفلفل ونعجن
كويس سواء بايدينا او بالعجان


( حتى نلاقي العجين ماسك في بعضه
يعني بقت كتلة واحدة )


نتركها في الطبق العميق في فرن دافئ مش ساخن لمدة
ساعتين


( لو تحبوها سميكة هنحط العجين في صنية واحدة لو بتحبوها رفيعة يبقى
هنقسم العجين نصين )


بعد فرد العجين في الصواني نجيب شوكة الاكل ونبدا في تخريم
العجين من فوق وتركه ايضا نصف ساعة


وبعد كده نفرد بقى الصلصة والذي
منه .......


الصلصة :

مقدار نص لتر عصير طماطم (
بندورة )


نحطها على النار مع شوية زيت نباتي ونحط معاهم الملح والفلفل وشوية زعتر
وياريت


شوية جنزبيل ونسبها على النار لمدة 10 دقايق ( لحد ما تتسبك
)


( نحط البيتزا في الفرن على درجة حرارة 180 لمدة 30 دقيقة
)



سمر
عضو مميز
عضو مميز

عدد المساهمات : 253
تاريخ التسجيل : 26/12/2009

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى